La Fira de Santa Llúcia obre la porta al Nadal aquest cap de setmana

Última revisió 12-02-2021 15:05
10/12/2019

L'Espai cívic les Escoles tornarà a ser l'escenari de la Fira de Santa Llúcia aquest cap de setmana. Organitzada per l'Associació de veïns de can Salvet, la fira nadalenca de Vilassar de Dalt arribarà enguany a la 23a edició.

Santa llúcia 19La Fira de Santa Llúcia del Barri de can Salvet obre aquest cap de setmana el calendari de les Festes de Nadal a Vilassar de Dalt. El pati de l'Espai cívic Les Escoles acollirà durant dos dies parades de productes nadalencs i activitats per a tota la família.

Les activitats començaran el dissabte 14 de desembre amb una sessió de contes de Nadal a càrrec de la Biblioteca can Manyer. A les 17.30 h. s'inaugurarà oficialment la fira en una tarda que també comptarà amb un maridatge de formatges i vins de pansa blanca, la visita del Pare Noel i una cantada de Nadales per part dels alumnes de l'escola La Immaculada.

Diumenge al matí, els més petits podran fer les seves figures del pessebre amb materials reciclats i també fer cagar el Tió d'11.00 a 13.00 h. A la tarda, per posar el punt i final a la fira, arribarà el Patge reial per recollir les cartes de tots els nens i nenes a partir de les 17.00 h.


A banda de la Fira de Santa Llúcia, les Festes arriben a Vilassar carregades d'activitat. No hi faltaran els tradicionals concerts de l'Aula de Música i la Coral Mareny, el festival Rampataplam, els Pastorets de Vilassar o el Pessebre Monumental de can Banús que arriba a la 43a edició. El Concert de Cap d'Any a La Massa l'1 de gener i la Cavalcada de Reis, el dia 5 tancaran el programa d'activitats.

Agenda de Nadal 2019