Comencen les preinscripcions per l'Estiu Jove 2023

Última revisió 16-05-2023 09:16
27/04/2023

INSCRIPCIONS TANCADES

El dimecres 3 de maig s'obre el període de preinscripcions a l'Estiu Jove 2023 que organitza el Servei de Joventut conjuntament amb el Centre Obert.

El Servei de Joventut i el Centre Obert organitzen, un any més, l’Estiu Jove, un casal destinat a joves d’entre 12 a 18 anys, que es tindrà lloc del 26 de juny al 14 de juliol, de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h* (horari segons programació).

El període de preinscripció serà del 3 de maig a les 8.30 h fins el 15 de maig a les 14 h. Les preinscripcions seran en ordre de registre fins a completar el número total de places.

Per fer la preinscripció es podrà fer de dues modalitats;

  • Telemàticament clicant en aquest enllaç, des de les 8.30 h del dia 3 de maig a les 14 h del 15 de maig de 2023.
  •  Presencialment A  l’Oficina d’Atenció Ciutadana, del 3 al 15 de maig de 2023, en horari d’atenció al públic.

Els objectius d’aquest casal són:

  • Proporcionar un espai de relació al jovent de 12 a 18 anys, mitjançant la participació en activitats lúdiques i educatives durant el període de vacances d’estiu.
  • Consolidar un programa de dinamització juvenil que ofereixi una alternativa jove durant aquestes tres setmanes.
  • Crear un espai estable de trobada i interrelació que afavoreixi el desenvolupament socioeducatiu i personal de les persones participants.
  • Fer un acompanyament emocional i escoltar, més que mai, les adolescents amb les seves inquietuds, pors i també propostes.
  • Afavorir el desenvolupament integral del col·lectiu jove.

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt vol assegurar que durant el període d’estiu les  joves del municipi tinguin l’oportunitat de participar en activitats de lleure. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades amb diferents entitats i associacions. Aquest casal prioritza que les joves puguin gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Vilassar de Dalt posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui el màxim d’assequible per a totes les famílies.

Consulteu les Condicions Generals de Preinscripció en el document adjunt.

Estiu jove 23
Estiu jove 23