Els Reis d'Orient arriben puntuals a la cita amb els nens i nenes de Vilassar

Última revisió 09-01-2023 12:11
09/01/2023

Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar el passat dijous 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la seva cita amb tots els nens i nenes del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers entre les mirades atònites dels més petits i petites que els esperaven amb les cartes i els fanalets a la mà.

 

Després de la visita a l'Institut Torremar i a l'Hospital de Sant Pere, Melcior, Gaspar i Baltasar van començar la cavalcada Reial pels carrers del municipi. Els pastorets i les fades del Nadal obrien el seguici protagonitzat per les carrosses dels tres Reis amb els seus patges. Els acompanyaven a la rua l'ADF de Vilassar que arrossegaven l'oficina reial i la carrossa dels regals, i els Diabòlcis Anònims i els Tabalers que, com cada any, portaven el carbó. 

Un cop arribats a la plaça de la Vila, Ses Majestats es van dirigir a l'Església que els esperava plena de gom a gom per fer, un any més, els honors al nen Jesús. Tot seguit, a les escales de l'Església els van rebre les autoritats locals, presidides per l'alcaldessa, Carola Llauró, que els va entregar les claus de totes les cases de la vila i el pa i la sal com a símbol d'hospitalitat. Ses Majestats es van dirigir als nens i nenes recordant-los la importància de ser bones persones i demanant-los que anessin a dormir aviat per facilitar-los la feina.