L'Ajuntament de Vilassar obre una nova via de subvencions per a l'obertura d'establiments comercials

Última revisió 15-06-2021 13:58
08/06/2021

L’actual situació de crisi derivada de la pandèmia global COVID-19 ha afectat greument el sector del comerç, serveis i restauració, especialment al petit comerciant i professionals autònoms que tenen menys recursos per fer front a la situació.

És per aquest motiu que l’Ajuntament impulsa noves mesures per tal de donar suport al teixit comercial existent a la població. D’una banda, la signatura del conveni amb l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Vilassar de Dalt per a la dinamització de les campanyes Comprar a Vilassar té premi. I, de l’altra, la creació d’una nova subvenció per fomentar l’obertura d’establiments comercials. Una mesura que vol ajudar econòmicament a aquelles persones o entitats que sol·licitin l’obertura d’un establiment comercial al terme municipal de Vilassar de Dalt,  que fomentin el comerç urbà, que complementin i/o supleixin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

 

La dotació pressupostària inicial per aquesta línia de subvenció és de 6.000 Euros i el termini de sol·licitud finalitza el 30 de novembre de 2021.

 

Bases:

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=305092&idens=821400000

 

Subvencions comerç
Subvencions comerç