S'obre la convocatòria per sol·licitar ajuts per casals d'estiu i colònies 2021

Última revisió 30-03-2021 09:46
29/03/2021

L'Ajuntament obre la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per casals d'estiu i colònies que es porten a terme durant les vacances escolars. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament del 30 de març al 21 d’abril.

Des de la regidoria d’Atenció Social s’han aprovat les bases de les beques per a casals d’estiu i colònies de l’estiu 2021. L’objectiu de la convocatòria és facilitar l'assistència a casals i/o colònies durant el període de vacances escolars d’estiu dels nens i nenes en edat escolar de Vilassar de Dalt. Amb aquestes beques, l'Ajuntament ofereix la possibilitat a tots els menors de participar en activitats de lleure de qualitat durant les vacances escolars i evitar així la seva exclusió en activitats de lleure infantil i juvenil.
Aquests ajuts van destinats a menors empadronats a Vilassar de Dalt fins als 16 anys d’edat. Les sol·licituds es podran realitzar entre 30 de març i el 21 d’abril, ambdós inclosos; i a causa de la situació de crisi sanitària, i per tal de minimitzar els contactes socials, es prioritzarà la recepció de sol·licituds de manera telemàtica.

En casos excepcionals es podrà fer de manera presencial a l'OAC (plaça de la Vila 2), sempre amb cita prèvia, que podeu sol·licitar al 93 753 98 00 o en aquest enllaç.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar als Serveis Socials municipals al 93 750 90 16.

Podeu consultar les bases, els documents a presentar i la documentació que cal acreditar als documents adjunts en aquesta notícia.

Recordeu que es molt important presentar bé la sol·licitud omplint correctament els 4 documents i aportant la documentació acreditativa.

o   Bases.

o   Sol·licitud  (4 annexos a omplir)

o   Full de documentació acreditativa

Casals d'estiu
Casals d'estiu