Vilassar commemora la Diada Nacional de Catalunya

Última revisió 12-09-2022 10:50
12/09/2022

Vilassar va tornar a sortir al carrer per celebrar, un any més,  la Diada Nacional de Catalunya amb un acte que va tenir lloc dissabte 10 de setembre al vespre i que va transcórrer entre la plaça de la Vila i la plaça Onze de setembre. Diumenge l'Associació de Veïns del Barri de can Salvet tenien a punt una nova edició de la Megadiada.

L'acte de commemoració de la Diada, organitzat per l'ANC i l'Ajuntament de Vilassar, va començar tocades les 8 del vespre amb la marxa de torxes encapçalada per una gran estelada des de la plaça de la Vila fins a la plaça Onze de Setemebre, al barri de can Salvet. Un cop allà, es va fer la lectura del manifest de la diada que enguany va anar a càrrec Lamia El Ouahhaby. En acabat, la Coral Mareny va interpretar el Cant de la Senyera que va donar pas a l'ofrena floral protagonitzada per entitats - ANC, Diabòlics Anònims, Colla de Geganters, Comissió de Sant Antoni, Consell per la República, Grup Sardanista, La Massa CCV- ; partits polítics -ARA Vilassar, ERC, Junts per Vilassar, CUP- i l'Ajuntament.

L'acte commermoratiu es va tancar amb el Cant dels Segadors.

 

LA MEGADIADA

La celebració de la Diada a Vilassar es va allargar fins diumenge 11 de setembre amb la ja tradicional Megadiada de can Salvet que va comptar amb un espectacle familiar de circ, els balls amb Tike Nila Bollywood i va tancar amb la festa de l'escuma.