Arriba el cap de setmana fort del Revela'T

Última revisió 23-09-2021 12:19
23/09/2021

El festival Revela'T celebra el cap de setmana central amb la conferència inaugural d'Isabel Muñoz, el market fotogràfic i dues jornades formatives al voltant de la fotografia analògica.

Aquest  divendres 24 de setembre, a les 7 de la tarda, se celebra l’acte oficial d’inauguració del Revela’T. Enguany el festiva homenatja la reputada fotògrafa Isabel Muñoz que impartirà la conferència inaugural. A més, presentarà el seu últim projecte fotogràfic Somos agua, una mostra que ens posa cara a cara amb una problemàtica a la qual ens enfrontem des de fa dècades: l’escalfament global. L’artista ha dedicat els últims cinc anys a submergir-se sota les aigües de mars, oceans i diferents entorns aquàtics per convidar a reflexionar sobre l’impacte humà en la natura i les alteracions que això provoca en el medi. Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia 2016 i Premi PHotoESPAÑA 2021, entre molts altres guardons, rebrà el distintiu de plata del Revela’T.

 

Les activitats del cap de setmana


A banda de les exposicions, el Revela’T organitza tres jornades amb activitats formatives al voltant de la fotografia el divendres 24 i el dissabte 25, així com tallers per a tota la família, projeccions de pel·lícules i un Market Fotogràfic amb tot tipus de material fotogràfic i fotografies d’autor.

  • Cicle de conferències i projeccions

Aprofitant la presència de molts dels autors que exposen al Revela’T 2021, el festival organitza el cicle de conferències i passi de pel·lícules i documentals anomenat Weekend Pass, el divendres 24 i el dissabte 25. Totes les conferències se celebraran al Teatre de la Massa. Consulta aquí tota la programació del Weekend Pass.

 

  • Tallers a Vilassar de Dalt i a Vic

Revela’T 2021 organitza 5 tallers presencials a Vilassar de Dalt i a Vic: de Daguerrotip mercurial, d'iniciació al Sistema de Zones en l’era digital, de fotografia 3D, de fotografia estenopeica i fotograma i taller d’anatomia d’una fotografia amb el fotògraf Tino Soriano. Consulta aquí tota la informació dels tallers.

 

  • Market Fotogràfic a la plaça de la Vila

El dissabte 25 i el diumenge 26, el festival organitza a la plaça de la Vila) el Market Fotogràfic, un espai on els amants de l’analògic tindran l’oportunitat de comprar material fotogràfic, i on els apassionats i/o col·leccionistes de fotografies realitzades íntegrament amb processos analògics podran adquirir obra original d’autors.

Enllaços