Es renoven les pistes esportives exteriors de Vilassar

Última revisió 17-05-2022 08:45
16/05/2022

Han acabat els treballs d'adequació de la Pista verda exterior de can Banús i ja es poden fer servir les dues pistes que conformen l'equipament. 

Amb la finalització dels treballs de millora de la Pista verda es donen per finalitzades les obres de les pistes exteriors de can Banús. Els treballs han consistit en la reparació dels paviments, tractament d’esquerdes i reducció de la formació de bassals. Les obres de la Pista verda també han inclòs la reubicació i substitució d'algunes de les cistelles, unes actuacions que s'han sumat als treballs de millora del paviment de la Pista vermella i a actuacions de millora de la seguretat i de l’accessibilitat del conjunt de les pistes, eliminant obstacles, reduint desnivells i augmentant distàncies perimetrals lliures d'obstacles que ja s'havien dut a terme prèviament.

La millora d'aquest equipament se suma a la renovació, mitjançant els pressupostos participatius, d'alguns elements esportius d'altres espais com les Pistes de Joan Maragall que ja s'obren cada cap de setmana per a l'ús de tota la ciutadania juntament amb les Pistes de l'Institut Jaume Almera.