Més de 500 persones celebren una dècada de Vilabars

Última revisió 24-04-2023 10:29
24/04/2023

Un nou any, un nou èxit. Així és com avança el Vilabars any rere any. Després de 10 edicions, aquest acte festiu continua creixent i fent-se un lloc destacat en el marc de la Festa Major dels Sants Màrtirs. Dissabte 22 d’abril al vespre, més de 500 persones van participar d’aquesta festa organitzada per un grup de joves de Vilassar.

Com ja és habitual, el Vilabars obre el programa de la Festa Major dels Sants Màrtirs i, aquest any, ho ha fet amb la celebració del seu desè aniversari, tot i els dos anys d’aturada a causa de la pandèmia. Un mocador negre i la samarreta commemorativa del desè aniversari van ser els símbols identitaris d’aquesta edició. Una edició que va canviar les tapes als bars per tres plats: el primer una fideuada a l’era de Can Rafart cuinada per l’organització, uns pinxos oferts per l’Associació de veïns i veïnes del Barri del Pi i unes focaccies de l’Exquisit, que es van servir al pati de les escoles de can Pons. El preu del tiquet també donava dret a cinc cerveses, al mocador i al got reutilitzable Vilabars.

La novetat d’aquest any, a banda del ritme i l’animació dels Banda patilla i de l'ambient del “MusicTruck”, el tractor musical ideat per la Comissió Vilabars, la cercavila comptava amb un camió escenari on els Dj locals Wilow i Peter Huelts van posar música a la festa fins ben entrada la matinada.