Música i feminisme uneixen els dos Vilassars amb el Festival Floral

Última revisió 23-05-2022 09:34
23/05/2022

La música ha estat el nexe d'unió dels dos Vilassars amb la proposta del Festival Floral, que s'ha estrenat aquest cap de setmana.

El Festival Floral ha nascut aquest 2022 amb la missió d'unir Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar a través de la música i la cultura i posant en valor el talent femení. Noms com Rita Payés, Núria Graham o Clara Peya han omplert el cartell de la primera edició del festival creat per Martí Sancliment i Judit Nedderman amb concerts en espais tan emblemàtics com l'era de can Rafart, el Museu Arxiu o La Massa Teatre a Vilassar de Dalt o la Torre d'en Nadal a Vilassar de Mar.

El Festival Floral es va inaugurar oficialment el divendres 20 de maig a la Torre d'en Nadal a Vilassar de Mar amb la música de Núria Graham i Clara Aguilar. Ja dissabte i encara a Vilassar de Mar, el protagonisme es va traslladar a la Sala Roser Carrau amb una xerrada feminista a càrrec de Júlia Barceló i al vespre, l'Era de can Rafart es va omplir de gom a gom pel concert de Rita Payés i Elisabeth Roma. Diumenge al matí, el patrimoni vilassarenc va prendre el protagonisme amb una visita guiada per Vilassar de Dalt que va acabar al Museu Arxiu amb un vermut musical amb l'actuació del quartet vocal Seasons. A la tarda, Clara Peya va cloure el festival presentant el seu darre treball Perifèria a La Massa Teatre abans que tot el públic compartís una copa de vi a la Plaça del Teatre per acomiadar la primera edició del Festival Floral. 

Enllaços